“Prin Oameni si Investitii furnizam Excelenta” - Poltisan

Compania Poltisan, este o organizatie ce presteaza servicii de facility management, cu capital integral privat, ce a luat fiinta in anul 2004.
In aceasta perioada, compania s-a dezvoltat continuu oferind servicii de facility management la inceput la nivel local si ajungand astazi la o acoperire nationala. Aceasta acoperire este asigurata prin existenta unor centre teritoriale in: Brasov, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Arad, Timisoara ,Bacau ,Iasi ,Sibiu, Craiova, Pitesti, Slatina, Galati, Braila, Constanta si Bucuresti. Strategia companiei este de a se specializa in a furniza servicii de mentenanta tehnica la cel mai ridicat in urmatoarele domenii:
La baza acestei strategii stau investitiile pe care le-am facut si vom continua sa le facem. Este vorba in primul rand despre investitia in realizarea unei echipe nationale de specialisti pentru fiecare domeniu in parte. Aceasta abordare ne diferentiaza in mod esential de majoritatea competitorilor nostri care au ales o abordare mai putin costisitoare prin “multicalificarea fortei de munca” care de fapt intr-un final nu va conduce niciodata la excelenta pe care clientii nostri o doresc.
Strans legata de investitia in forta umana este si cea in unelte si echipamente de ultima generatie care ne permit sa furnizam toate tipurile de servicii tehnice (preventive, corective, si revizii de specialitate). Va invitam in acest sens sa vizitati pagina noastra de Certificari si Autorizari.
Pentru a ne coordona, masura si evalua in mod eficient activitatea, pentru a interveni in timp util la fiecare lucrare in parte, investim in software de specialitate si in dezvoltarea capabilitatilor necesare pentru folosirea lui in modul cel mai optim.
Nimic din toate acestea nu ar avea finalitate daca nu ne-ar preocupa cunoasterea nivelului de satisfactie al clientului. Investim pentru a desfasura activitati specifice in acest sens. Am inteles ca fara a cunoaste la nivel real care este parerea partenerului nostru despre serviciile pe care i le prestam, nu vom putea sa ne dezvoltam.